(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Plněný hermelín
Potřebné ingredience
4 ks sýru Hermelín
černé a zelené olivy
50 g paprikového salámu
sterilované papriky
petrželová nať
(4 porce, 30 minut)
Postup přípravy
Plněný hermelín připravíte docela snadno, potřebujete k tomu pouze trochu trpělivosti. Sýr musí být středně zralý, uvnitř ani ne tvarohový a ani tekoucí. Rozkrojte ho opatrně naplocho a vzniklé poloviny opatrně vydlabejte. Vnitřek sýru pak v misce promíchejte s posekanými olivami. Zelené olivy doplňte třeba posekanými sterilovanými paprikami, černé olivy petrželovou natí a podobně.
Do vybraných hermelínových „misek“ vmáčkněte silnější kolečko salámu a vložte zpět sýr s olivami. Obě poloviny přimáčkněte k sobě, naplněný hermelín zabalte do originálního obalu a uložte do lednice. Po vychladnutí ho krájejte a podávejte
Do vybraných hermelínových „misek“ vmáčkněte silnější kolečko salámu a vložte zpět sýr s olivami. Obě poloviny přimáčkněte k sobě, naplněný hermelín zabalte do originálního obalu a uložte do lednice. Po vychladnutí ho krájejte a podávejte
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Purpurová
(upraveno)
13. 7. 2011, 11:48